Lowell High School Regular Day Schedule

<u>1st Period</u>	7:40 a.m. – 9:00 a.m.	(80 minutes)
Passing	9:00 a.m. – 9:06 a.m.	(6 minutes)

<u>3rd Period/Lunch</u>	10:21 a.m. – 12:00 p.m.	(99 minutes)
Passing	12:00 a.m. – 12:06 p.m.	(6 minutes)

A Lunch	10:15 a.m. – 10:45 a.m. Lunch	(30 minutes)
	10:51 a.m. – 12:00 p.m. Class	(69 minutes)

C Lunch	10:21 a.m. – 11:30 a.m. Class	(69 minutes)
	11:30 a.m. – 12:00 a.m. Lunch	(30 minutes)

<u>4th Period</u>	12:06 p.m. – 1:15 p.m.	(69 minutes)
Passing	1:15 p.m. – 1:21 p.m.	(6 minutes)

<u>5th Period</u>	1:21 p.m 2:30 p.m.	(69 minutes)
-------------------	--------------------	--------------

<u>Dismissal</u> 2:30 p.m.

KCTC Transportation Schedule

Session 1 6:55 a.m. - 9:10 a.m. (leave LHS 6:10 a.m.- return 9:40 a.m.) Session 2 9:15 a.m. - 11:30 a.m. (leave LHS 8:50 a.m. - return 11:40 a.m.) Session 3 12:00 p.m. - 2:15 p.m. (leave LHS 11:35 a.m. - return 2:25 p.m.)